Watch Palace 176 Full HD (1986)

Watch Palace 176 Full HD (1986)

Palace 176 (1986)

Release : 1986-10-14
Genre : Comedy
Runtime : 114 minutes
Company : Teatri Popullor Shqiptar
Cast : Roland Trebicka, Elida Janushi, Pavlina Mani, Violeta Manushi, Eva Alikaj, Ilir Bezhani
Language : sq

A comedy by well-known Albanian theater. A comedy known and loved by all, under the interpretation of the most famous actors of the Albanian National Theatre. A comedy that provides only laughter. Albanian: Nje komedi nga Teatri Popullor Shqiptar. Komedia me e njohur dhe me e dashur për të gjithë, nën interpretimin e aktoreve më të njohur të Teatrit Kombëtar. Nje komedi qe siguron vetem te qeshura.


Descriptions Palace 176

A comedy by well-known Albanian theater. A comedy known and loved by all, under the interpretation of the most famous actors of the Albanian National Theatre. A comedy that provides only laughter. Albanian: Nje komedi nga Teatri Popullor Shqiptar. Komedia me e njohur dhe me e dashur për të gjithë, nën interpretimin e aktoreve më të njohur të Teatrit Kombëtar. Nje komedi qe siguron vetem te qeshura.

Related Post for Palace 176


    Birdman (2014)
    Three Kings (1999)
    National Theatre Live: Frankenstein (2011)
    National Theatre Live: The Habit of Art (2010)
    The Manchurian Candidate (2004)